Tuesday, March 8, 2011

kerja baru

mggu ni masuk mggu ke 2 sy bekerja di tmpt br..so ni masuk mggu ke 2 sy dengar lagu cino dr awal pg bukak ofis sampai balik ofis..nice betol rs..huhu..wlpn begitu..terasa idup normal sket..sbb gerak g kje kol 8..pastu balik seblom kol 6 dah sampai umah..x ke heaven tu??

jem xdek dlm kamus idop buat ms skang..kalo ade pn masih sgt2la boleh handle..sbb seblom ni pegi kje jem tahap neraka jahanam..sampai rosak tempurung lutut..seblom ni lutut i putih..skang dah itam..xfaham la why why why???huahuahua..itu tipu besar atas kepala ada duduk

naseb baik mkn tghari x payah bawak bekal mkn senyap2..sbb ade la rakan sepermakanan..tp biasa la..hazab nk tggu dr kol 830am sampai 530pm tu..sbb nye duk saje saje2 bace2 manual studi2 ape yg patut sampai muntah..time blja dlu x nk plak studi sampai muntah..

mata kje menjeling2 jam di dinding dan di tgn..xtau nk buat apa..kompiter pn lom dapek lagi..saen dah mcm2 jenis dah reka..lukis permandangan depan mata..buat tulisan block..kire masa dalam kiraan gundal(sila google kalo x tau buat kiraan gundal)..salin balik ape yg tulih kt catalogue..mcm2 dah buat..saborrrr je laaaa..harapnye esok mase berjalan laju2..xsabor menunggu weekend..nk merehat2 kn minda..boleh tdo2..

p/s; plan ahad ni nk pegi mmber kawen kt k.lipis..boleh dikatekan one of my best pren la mase skolah kt seri bentong dulu..tp nk pegi ngn sapakah??uwaaa

2 comments:

Oh Cilla. said...

hahahaha. ajakla saya makannnnn,

aswani said...

alah ko aku kol bukan nk angkat